Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Schoolverhuizingen

Niet iedereen kan uw school verhuizen!

Schoolverhuizingen

Een school verhuizen is specialistisch werk wat zich kenmerkt door heldere afspraken en een duidelijke planning. De verhuizing is bij voorkeur altijd op momenten dat de school gesloten is: in vakanties, avonduren of in het weekend. Onze vakkundige verhuizers zijn ruim ervaren in het verhuizen van basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede uitvoering! Een verhuizing in het onderwijs vraagt om een efficiënte aanpak, en daarvoor bent u bij Kattenberg aan het juiste adres! Een verhuizing in het onderwijs wordt door ons op gestructureerde wijze uitgevoerd. Wij bieden namelijk de perfecte verhuisoplossing voor het efficiënt verhuizen van onderwijsinstellingen: het gebruik van verhuisboxen. Het gebruik van verhuisboxen maakt het verhuizen in het onderwijs vlugger, makkelijker en vooral voordeliger. Laat u vrijblijvend informeren door onze verhuisadviseur voor advies op maat.

Ervaring en expertise op gebied van verhuizen in het onderwijs!

Schoolverhuizingen

Kattenberg is een Gekwalificeerd Projectverhuizer en als Hofleverancier een specialist op het gebied van verhuizingen in het onderwijs. De verhuizing wordt op nauwkeurige wijze voorbereid en de medewerkers en leerlingen worden op de juiste wijze ingelicht. Naast het daadwerkelijk verhuizen bieden wij extra service, speciaal voor onderwijsinstellingen. U kunt onze vakmensen inzetten voor het (de)monteren van meubilair, apparatuur en machines. Bovendien biedt Kattenberg u een totaalconcept van ontkoppelen, verhuizen, reinigen en opnieuw installeren van alle werkplekapparatuur en practica-apparatuur. Kijk ook bij onze handymanservice voor onze aanvullende dienstverlening. Dat noemen wij nog eens ontzorgd verhuizen!

Een goede voorbereiding!

Bij Kattenberg wordt iedere verhuizing in het onderwijs tot in de puntjes voorbereid. Waarbij een inventarisatie wordt opgemaakt van uw wensen. Hiervoor stellen wij voor uw verhuizing een gedetailleerd verhuisplan en draaiboek op, waarin alle verhuisbewegingen exact staan weergegeven. Voor iedere opdracht wordt een projectleider aangesteld die uw verhuizing begeleidt en volledig coördineert, zodat uw zorgen uit handen worden genomen. Om de lessen zoveel mogelijk doorgang te laten vinden, wordt de verhuizing gezien als een nauw logistiek proces. Kattenberg beheerst dit proces als geen ander.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.