Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Zorgverhuizingen

Verhuizen met extra aandacht!

Zorgverhuizingen

Kattenberg heeft als gespecialiseerd en onderscheiden Zorgverhuizer de bekwaamheid het verhuisproces van zorginstellingen volledig uit te voeren. Onze speciaal opgeleide verhuizers hebben ruime ervaring met het verhuizen van zorgcliënten en hebben aandacht voor verschillende ziektebeelden. Wij gaan uiterst zorgvuldig te werk en weten wat er speelt als vakbekwaam Zorgverhuizer. Zorginstellingen hebben allemaal één ding met elkaar gemeen. De zorg voor mensen. Een zorg die uitgevoerd wordt door mensen met een specifieke opleiding. Onze verhuizers hebben die kennis en geven met de grootst mogelijke zorg de speciale aandacht die nodig is!

Onze expertise geeft de doorslag!

Juist in de zorgsector vormen optimale coördinatie en communicatie de belangrijkste voorwaarden voor een zorgeloze uitvoering van de verhuizing. Door als verhuisorganisatie een actieve rol te spelen in de verhuiscommissie wordt vaak veel onduidelijkheid voorkomen. En dat is weer belangrijk om voldoende rust gedurende het gehele traject te kunnen waarborgen. Binnen de zorgsector zijn verhuizingen een delicaat en soms ingrijpend proces. Vooral bij instellingen met kwetsbare doelgroepen is het van belang om iedereen te betrekken bij de voorbereiding en de verhuizing in alle rust te laten voltrekken. Verhuizen is een ingrijpende en spannende gebeurtenis. Als Zorgverhuizer geeft onze expertise de doorslag. Bij verhuizingen in de zorgsector vinden wij het belangrijk dat iedereen de juiste aandacht krijgt.

Gespecialiseerd en Erkend Zorgverhuizer!

Zorgverhuizingen

Zorginstellingen kunnen bij Kattenberg rekenen op de ervaring en expertise van de medewerkers. Gespecialiseerd management formuleert een oplossing voor alle verhuisvragen vanuit het zorgsegment. Er wordt een verhuisplan voorgesteld waarbij de leefbaarheid van de cliënten gewaarborgd is. In samenwerking met het Horizon College te Alkmaar is een unieke zorgopleiding samengesteld voor al onze medewerkers. Kattenberg begrijpt en spreekt de taal van de zorgklant. "Wij willen met ouderen meedenken en een op maat gesneden service bieden. Zeker ouderen hebben de behoefte om te worden ontzorgd tijdens de verhuizing," aldus Gert Kattenberg.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.